Sail Succes

Sales blog

Genoeg vacatures voor starters gezien

Normaliter is het vinden van vacatures voor starters in de stad een stuk gemakkelijker. Ik ben alleen van mening dat je via het internet meer kan  vinden en ook gelijk het bedrijf kan bekijken. Doordat je het bedrijf goed leert kennen heeft het een voordeel wanneer je op gesprek mag komen. Ik was namelijk voor een tijd terug druk op zoek naar een vacature. Ben net afgestudeerd waardoor het voor mij van belang is dat ik een baan zien te vinden zodat ik salaris kan ontvangen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om via het internet te gaan zoeken, zo kan je een stuk meer vinden als dat je in de stad gaat zoeken .

logo3

Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van Stagemax. Hier is het mogelijk om zowel een stageplek te vinden en tevens ook de mogelijkheid om direct aan de slag te kunnen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om me hier in te schrijven in de hoop dat ik snel een baan kan vinden. Aanstaande vrijdag heb ik twee gesprekken waar ik hoop een geschikte vacature uit te krijgen!