Sail Succes

Sales blog

Een zachte koffer blijft handig

Wist jij dat een zachte koffer erg handig is om te gebruiken? Hiermee kun jij namelijk eenvoudig jouw kleding in leggen zonder je zorgen te maken dat het gaat kreuken. Voorheen kocht ik altijd een harde koffer, echter vind ik de kosten hiervoor aan de hoge kant. Ik wist gewoon dat dit veel voordeliger kon, zodoende ben ik op het internet gaan zoeken.

ipak-classic-ii-s-handbagage

Online gevonden

Doordat ik online was gaan zoeken kwam ik terecht op de website van cocoono.nl. Hier vind je diverse soorten koffers welke overigens een stuk voordeliger zijn vergeleken met wat ik elders heb gezien. Hierdoor heb ik dan ook de keuze gemaakt om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen.

Geregeld moet ik voor het werk namelijk naar het buitenland voor een paar dagen. Daar heb ik de leiding over een tal van bedrijven waar ik geregeld mijn gezicht moet laten zien. In het begin wilde ik hier niet aan beginnen aangezien ik thuis ook een vrouw en kinderen heb zitten. Pas nadat ik te horen kreeg dat ik hier een leuk zakcentje aan over kon houden heb ik akkoord gegeven. Daarna heb ik hier geen spijt meer van gehad hoor.