Sail Succes

Sales blog

De nieuwste bi consultant vacatures!

bi consultant vacature

Leuke en uitdagende bi consultant vacature. De laatste jaren is het steeds moeilijker om aan een baan te komen. Dit had ik ook gemerkt toen ik net afgestudeerd was. Noodgedwongen moest ik een tijdje in de horeca werken omdat ik geen baan kon vinden die bij mijn studie aansloot. Dit vond ik erg vervelend omdat ik mezelf verder wilde ontwikkelen. Na een aantal weken in de horeca gewerkt te hebben was ik er klaar mee. Ik was vastberaden om werk te vinden. Ik ging op bij bedrijven langs maar dit leverde niets op toen. Toen ik op het internet ging zoeken kwam ik terecht bij novisource. Zij hadden voldoende vacatures die mij studie pasten.

bi consultant vacature

Direct een leuke baan!

Ik kwam uit bij de vacature van bi consultant. Dit was een vacature waarbij ik een goed gevoel had en die meteen mijn aandacht vestigde. Ik besloot dan ook contact op te nemen met de organisatie. Na enkele dagen had ik een gesprek met het bedrijf en de intercedent. Het gesprek liep goed en ze besloten direct om met mij door te gaan. Ik ben dan ook zeer blij met de kans die mij is gegeven en ik kijk nu weer met een glimlach naar de toekomst!