Sail Succes

Sales blog

Een uitstekende kentekenplaathouder

Een kentekenplaathouder lijkt een eenvoudig product maar wanneer je er een wilt bestellen zie je al snel dat er veel verschillende soorten zijn. Deze kentekenplaathouders verschillen met name in de manier waarop je de kentekenplaat in de houder bevestigd en van welk materiaal de kentekenplaathouder is gemaakt. Ik kwam erachter dat je kentekenplaathouders hebt voor alle typen auto’s, scooters, motors en zelfs scootmobielen. Uiteindelijk heb ik besloten om een houder aan te schaffen met fast click mechanisme.
kentekenplaathouder-scooter-360x200

 

Reclame op je auto en motor

Ik heb er voor gekozen om mijn kentekenplaathouder te laten bedrukken om daarmee reclame te maken voor mijn bedrijf. Wanneer ik aan het rijden ben valt me vaak op dat ik naar de teksten op kentekenplaathouders kijk en deze dan ook lees. Het leek me daarom een goed plan om ook mijn bedrijf op mijn kenteken te benoemen. Naast het bedrukken van je houder kwam ik erachter dat je ook reliëf kunt laten aanbrengen waardoor je tekst uit de kentekenplaat steekt en daardoor meer opvalt. Ik heb gekozen voor een houder met chromen reliëfopdruk en ben sindsdien al meerdere keren aangesproken door klanten en relaties die het meteen was opgevallen!