Sail Succes

Sales blog

De trap van je dromen

In elk soort huis is de trap anders, je kan deze vaak helemaal aankleden naar je eigen wensen. De trap is vaak een groot en opvallen onderdeel in je huis, daarom is het fijn als je blij bent met hoe deze eruit ziet. Over het algemeen is een trap vooral functioneel, maar het is natuurlijk altijd leuk om er wat moois van te maken. De opties met het veranderen en decoreren van trappen zijn eindeloos en soms weet je daardoor niet goed waar je moet beginnen. Ben je nieuwsgierig naar de verschillende opties met trappen? Lees dan hieronder snel verder.

Verschillende soorten trappen

Elk huis is anders en daarom is ook elke trap anders. Er is namelijk niet een soort standaard trap die in elk huis geplaatst kan worden. Er bestaan vele verschillende soorten trappen, de meest voorkomende is de normale rechte trap, deze wordt het meeste gebruikt in normale huizen zoals bijvoorbeeld rijtjes huizen. Een trap die veel mensen mooi vinden en die vooral wordt geplaatst in grotere huizen waar er plaats voor is, is een wenteltrap. Deze trap oogt vaak erg elegant en is dan ook niet alleen functioneel maar ook een echte eye-catcher in het huis.

Een trap in jouw stijl

Je kunt elke soort trap zo persoonlijk maken als dat jij wilt. De opties met trappen zijn namelijk eindeloos. Kies je voor een trap van steen, of laat je een trap bekleden met vloerbedekking. Je kunt een trap ook laten bekleden met vinyl trapbekleding of je laat het hout van de trap zichtbaar en geeft dit een mooie kleur of lak. Tegenwoordig worden er zelf lampjes onder traptrede geplaatst en ook is de bijbehorende trapleuning een grote en belangrijke accessoire waarmee je de look van de trap helemaal compleet kan maken.