Sail Succes

Sales blog

De helpende hand bij computerproblemen

Computer service aan huis Den Haag heeft mijn laptop gered. Al weken liep hij zo vaak vast dat ik er wanhopig van werd. Het veroorzaakte een hoop zorgen, want hij heeft veel geld gekost en ik gebruik hem iedere dag wel. Ook voor mijn studie. Mijn vriendin en ik dachten er nog aan om in onze kenniskring rond te vragen of iemand mij uit de brand kon helpen. Maar op de verjaardag van mijn nicht gaf zij de tip om deskundige hulp in huis te halen. Ze had er namelijk zelf zulke goede ervaringen mee dat ze dat mij ook gunde.
cropped-logo
Voorbeeld van klantvriendelijkheid
Kort na haar feestje greep ik naar de telefoon om computer service aan huis Den Haag in te schakelen bij dit steeds erger wordende noodgeval. Binnen een paar uur stonden ze op de stoep en namen ze alle tijd en aandacht om hun klus zo goed mogelijk uit te voeren. Dat noem ik nog eens professioneel. Verder vond ik het fijn dat ze mij er ook erg bij betrokken door uit te leggen wat ze precies deden. Nu begrijp ik beter wat er aan de hand was en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik had nog meer geluk, want mijn laptop viel te repareren.