Sail Succes

Sales blog

Dagje wellness bij De Thermen

Ontspanning

Helemaal tot rust komen met een dagje wellness? Dat kan super goed bij De Thermen. Bij De Thermen kan je helemaal ontsnappen aan de dagelijkse sleur. In de sauna & beauty bij De Thermen is alles tot in de puntjes verzorgd. Je kan bijvoorbeeld een duik nemen in een van de heerlijke baden, relaxen in een van onze sauna’s en stoombaden of kiezen voor een heerlijke massage. Na zo’n dagje wellness zie je er weer super uit en ben je weer helemaal klaar voor alles.  De Thermen zijn gelegen in een prachtige bosrijke omgeving in Nijmegen. Door deze omgeving kan je optimaal genieten van je tijd in De Thermen.

Mijn dagje wellness

Zwembad

Mijn dagje wellness bij De Thermen was genieten. Toen ik besloot om een dagje naar De Thermen te gaan was ik erg moe en was ik te aan een dagje rust. Bij De Thermen ben ik helemaal tot rust gekomen. Zodra je binnenloopt voel je gelijk rust en ontspanning. Ik was van plan om mijn telefoon uit te zetten een dagje bij en zwembad te gaan liggen en niks te gaan doen. Dat ik ongeveer helemaal gelukt. Mijn telefoon was uit, ik heb genoten naast het zwembad, maar ik heb ook een massage genomen. Dat was niet de bedoeling maar wel een super beslissing. Ik kreeg hierdoor gelijk nieuwe energie doordat ze diverse technieken gebruikte om mijn spieren veel rust te geven en mij heerlijk te laten genieten van een massage. Het is echt een aanrader voor iedereen die zich gespannen voelt om een momentje wellness te boeken.

Boek jouw dagje wellness

Rust

Als je ook wellness wilt boeken kan je een kijkje nemen op de website van De Thermen. Hier vind je ook al hun arrangementen voor bijvoorbeeld een wellness met overnachting.