Sail Succes

Sales blog

clarks damesschoenen

Mijn vrouw is enorm fan van van bommel. Ik wilde haar daarom graag verrassen met de clarks damesschoenen. Deze schoenen waren afgelopen week in de aanbieding. Ik heb ze direct besteld op de webshop. 

Het fijne aan van bommel is dat ze alles fantastisch geregeld hebben. Zo is het bedrijf enorm professioneel met een uitstekende klantenservice, leveren ze kwaliteit en hebben ze perfect prijzen. Je betaald weleens waar wat meer voor je schoenen als normaal, maar je krijgt er zeker kwaliteit voor terug. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om je schoenen bij van bommel te bestellen.

Bestelling

De clarks damesschoenen kwamen binnen twee dagen al binnen. Wederom is de service perfect. Mijn vrouw vond het cadeautje ook erg leuk! Zij heeft de schoenen direct uitgeprobeerd. Ze lopen erg fijn en de clarks damesschoenen beschikken over goede kwaliteiten. Op de webshop zijn ze gemakkelijk te bestellen. Elk product heeft een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Dit voorkomt veel problemen. 

Op de website staat veel informatie over het bedrijf. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail.