Sail Succes

Sales blog

Christenen vakantiereizen in Zuid-Frankrijk

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in Christenen vakantiereizen? Tamarisk Villages biedt vakantiewoningen aan in de Minervois in Zuid-Frankrijk. Wij hebben prachtige, ruime vakantiehuizen voor u beschikbaar middenin een natuurrijke en rustige omgeving. Hier voelt u zich dan ook echt mét God in Frankrijk. Op ons park is geen wifi en mobiel bereik. U kunt hier dan ook tot bezinning komen en u beleeft een onvergetelijke vakantie.

Een oase van rust

Tamarisk Villages biedt voor Christenen vakantiereizen aan in het pittoreske dorpje Cantignergues. Dit dorpje staat vol met schilderachtige huizen. Ons vakantiepark is gevestigd op een unieke plek in een natuurrijke omgeving. Het is er een oase van rust waar u tegelijkertijd activiteiten kunt ondernemen. Neem ’s ochtends een duik in het zwembad, geniet van het prachtige uitzicht of maak een uitstapje naar een van de middeleeuwse bezienswaardigheden, zoals Carcassonne of Minerve.

Meer weten over onze Christenen vakantiereizen?

Zowel in het zomer- als in het naseizoen zijn onze Christenen vakantiereizen een aanrader. Het vakantiepark is een heerlijke plek en de ideale bestemming voor christenen die een ontspannen vakantie zoeken voor het hele gezin. In de zomer is er een recreatieteam aanwezig dat tal van leuke activiteiten voor kinderen organiseert. Meer weten over onze Christenen vakantiereizen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie.