Sail Succes

Sales blog

Bungalow Florida gehuurd

Ik ben dolenthousiast. Ik kan jullie vertellen dat we net onze enige echte eigen bungalow Florida hebben gehuurd! Hoe vind je dat?! We vertrekken over twee maanden en ik heb er zo veel zin in. Ik ben nog nooit in de USA geweest dus je kan je voorstellen hoe benieuwd ik ben. Ik wilde als klein meisje al graag naar Florida. Het is altijd een droom van mij geweest. En nu is het dus realiteit geworden. We hebben ons eerst goed verdiept toen we de bungalow Florida gingen huren, waar die is, hoeveel faciliteiten er zijn, wat überhaupt onze plannen zijn en dergelijke. We hebben nu alles geregeld, het is alleen maar wachten nu. We gaan er een maand heen, we hebben dus genoeg tijd om alles te doen wat we willen doen. Ik wil later in Amerika wonen, dat weet ik zeker. Maar dan moet je er natuurlijk ook een keer zijn geweest, daarom ben ik zo blij dat de plannen allemaal doorgaan. Ik ben echt zo zenuwachtig ook, ken je dat gevoel? Dat je droom binnenkort uit gaat komen? Volgens mij is het een van de beste gevoelens in de wereld.

tour