Sail Succes

Sales blog

Zinda moet je kennen!

zinda

ZoektochtZinda

Zinda heeft ongelofelijk veel leuke schoenen voor dames. Voor zowel bij zakelijke, feestelijke en casual outfits is er iets te vinden. Zelf ging ik op zoek naar gepast schoeisel voor een bruiloft. Hier vind ik het altijd wel mooi om een hak te dragen, maar deze moet zeker niet te hoog zijn. Ik ben namelijk helemaal niet gewend om op hakken te lopen en dit houd ik dan ook niet lang vol. Gelukkig heb ik uiteindelijk de perfecte pump gevonden waarop ik het de hele dag vol moet houden. Via de webshop heb ik voor de zekerheid 2 verschillende maten gekocht, zodat ik zeker wist dat mijn goede ertussen zat.

Service

De winkel waar ik mijn aankoop van Zinda heb gedaan is Van Bommel. Deze webshop heeft een enorm assortiment voor zowel vrouwen, als mannen en kinderen. Voor iedereen kun je hier wel iets vinden, want er is een groot aanbod. Daarnaast is de levering gratis, net als retourneren. Dit is ook erg snel, want na een dag had ik mijn bestelling al in huis. Het geld van de maat die mij niet paste, had ik al na een week terug op mijn rekening. Dit is echt een aanrader, dus neem snel een kijkje!