Sail Succes

Sales blog

Zeer tevreden met over boekhouder Rijssen

Ik heb samen met mijn vrouw een eigen bedrijf. De administratie nam altijd veel tijd in beslag totdat we op zoek gingen naar boekhouder Rijssen. We wilde de administratie graag geheel over laten nemen door een goede boekhouder.

Boekhouders in de buurt van Rijssen

Toen we op het internet op zoek gingen naar boekhouder Rijssen kregen we erg veel zoekresultaten van administratiekantoren bij ons in de buurt. Het leek ons een goed idee om eerst een aantal websites van bedrijven te bezoeken en met elkaar te vergelijken.

Terecht gekomen op de website van IP Administraties

Op de website van het IP Administraties is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft. De informatie sprak ons super erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en konden zo goed als direct terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek werd ons uitgebreid uitgelegd wat het bedrijf voor ons zou kunnen beteken en wat ons dit zou kosten. De tarieven vonden wij erg aantrekkelijk in vergelijking met de andere websites. We besloten om de administratie door IP Administraties over te laten nemen zodat wij meer tijden zouden hebben voor het uitbreiden van ons bedrijf.