Sail Succes

Sales blog

Voor verkoop oud goud kan je bij dit bedrijf terecht

verkoop oud goud

Voor verkoop oud goud, ga ik naar Gold Rush. Hoe ik hier terecht kwam? Omdat mijn oma overleed hadden wij nogal veel sieraden gevonden die niet meer in de mode waren en niemand deze ook wilde hebben. Daarom ben ik toen achter de computer gaan zitten en gezocht naar een onderneming die dit zou wil kopen van ons. Natuurlijk kwam ik aardig wat bedrijven tegen maar deze onderneming gaf de beste prijs ervoor. Daarom maakte ik meteen een afspraak met dit bedrijf om de sieraden te laten taxeren en te verkopen.

verkoop oud goud

Een goede prijs gekregen

Bij Gold Rush kreeg ik een goede prijs voor de verkoop van oud goud. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf bekeek eerst alles rustig en woog alles netjes af. Nadat die klaar was kreeg ik te zien wat ik er voor terug kreeg. De sieraden van mijn oma waren wel wat waard zo te zien en daarom besloot ik alles ook maar te verkopen aan hen. Netjes kreeg ik het gehele bedrag contant van deze onderneming en zo kon ik het verdelen aan de rest van mijn familieleden. Nu hebben wij wat oude munten gevonden en ook deze neemt dit bedrijf in.

Meer verhalen