Sail Succes

Sales blog

Vliegengordijnen kopen? Dat doe je hier

Vliegengordijnen

Het zijn een van de meest verkochte items in de zomer: vliegengordijnen. Deze gordijnen voorkomen dat vliegen en andere insecten naar binnen vliegen en in je keuken of woonkamer gaan zitten. Vliegen kunnen voor behoorlijk wat overlast zorgen, vooral in de zomer. Het is dan ook een goed idee om te kijken naar de mogelijkheden van een vliegengordijn. Hiermee voorkom je dat vliegen en andere insecten naar binnen kunnen komen, maar daarnaast kun je er zelf gemakkelijk doorheen en is het mogelijk om de deuren open te houden. Vliegengordijnen kopen? Ontdek zelf al je mogelijkheden.

Vliegengordijnen

Zoveel soorten vliegengordijnen zijn er verkrijgbaar

Vliegengordijnen zijn er in heel veel soorten en maten. Een van de meest bekende soorten is de kattenstaart: dit zijn stoffen slierten die van boven naar beneden hangen: ze zorgen ervoor dat je zelf gemakkelijk van binnen naar buiten kunt lopen, maar voor vliegen en andere insecten is dat een stuk lastiger. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een kralengordijn, een PVC vliegengordijn of een vliegengordijn met een magneet. Er is dus altijd wel een manier waarop het vliegengordijn voor jou prettig is om te gebruiken en het daarnaast ook de vliegen tegenhoudt.

Je kunt heel gemakkelijk vliegengordijnen op maat bestellen. Op deze manier weet je zeker dat het goed past en dat je er de hele zomer van kunt genieten. Is de zomer voorbij? Dan berg je het vliegengordijn gemakkelijk en snel op en haal je hem het volgende jaar weer tevoorschijn!