Sail Succes

Sales blog

Verschillende soorten vastgoed waar je in kan investeren

Het wordt vaak gezegd: laat je geld voor jou werken. Hiermee wordt bedoeld dat je jouw geld niet zomaar op de bank moet laten staan omdat het dan altijd hetzelfde bedrag zal blijven. Daarom zijn er heel veel mensen die hun geld investeren en op deze manier van hun huidige geld nog mee geld maken. Een van de meest populaire vormen van investeren in het investeren in vastgoed, en tegenwoordig wordt ook logistiek vastgoed steeds populairder onder investeerders. Daarom is het dan ook geen gek idee om hier eens naar te kijken. Wil je meer weten over investeren in verschillende soorten vastgoed? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Wat is investeren in vastgoed precies?

Om meer geld van je huidige geld te kunnen maken kan je dit gebruiken om te investeren. Je doet dit dan in een project of een pand waarvan jij gelooft dat het meer geld zal opleveren in de toekomst dan wat jij er nu in hebt geïnvesteerd. Doordat vastgoed vaak in prijs stijgt kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld nu een huis van €250.000 te kopen, wanneer de huizenmarkt stijgt over een paar jaar dan zou je deze kunnen verkopen voor bijvoorbeeld €310.000. Op deze manier heb je van jouw investering in vastgoed meer geld gemaakt.

Waarom investeren in logistiek vastgoed?

Naast dat er veel wordt geïnvesteerd in huizen is er ook steeds meer belang voor logistiek vastgoed. Zo kan je een ontwikkelaar in logistiek vastgoed inschakelen om zo samen eens te kijken hoe je hier een rendabele investering in kan doen. Bijvoorbeeld door een pand te kopen, op te knappen en te verkopen. Of door een pand te kopen en het te verhuren. Er zijn natuurlijk verschillende rendabele opties voor dit logistieke vastgoed.