Sail Succes

Sales blog

Onze waterleiding koppeling vervangen

Onze waterleiding koppeling hebben wij moeten vervangen. Hier ben ik helaas te laat achter gekomen. Normaliter hebben wij een automatische watertoevoer. Dit houdt in dat je dus niet dagelijks in de kassen hoeft te kijken. Zo zijn wij een midweek op vakantie gegaan. Voordat wij waren  vertrokken had ik uiteraard nog wel even in de kassen gekeken. Aangezien ik niks vreemds had opgemerkt zijn wij vertrokken. Echter bij thuiskomst schrok ik mij kapot. De planten hingen er maar een beetje bij en de grond was zo droog als maar kon zijn.

logo (1)

Oorzaak gezocht

Hierdoor ben ik dan ook direct op onderzoek gegaan. Ik wilde namelijk maar al te graag weten wat de oorzaak hiervan is. Al vrij snel werd het voor mij duidelijk dat de koppeling kapot is. Hoe dat dit kon gebeuren weet ik niet, een vlugge oplossing zien te vinden wist ik wel! Ik was namelijk al bekend met het assortiment van Grow expert. Dit bedrijf levert onwijs snel en heeft praktisch alles wat je zoekt om te kunnen blijven kweken. In de tussentijd met een waterslang rond gegaan in de hoop dat wij onze planten kunnen behouden.