Sail Succes

Sales blog

Ontwerp nu jouw eigen keuken

keuken ontwerpen 3d software

Het kan best zijn dat je al een idee hebt van wat jij wil gaan doen met jouw keuken, maar het nog niet helemaal zeker weet en er graag een beeld bij wil hebben. Dit is waar keuken ontwerpen 3d software van toepassing komt. Dankzij deze software is het mogelijk om allerlei keukens te ontwerpen, net zolang totdat jij die ene perfecte keuken hebt ontworpen.

keuken ontwerpen 3d software

Zo heb je keuze uit tientallen keukenkasten, plafonds, vloeren en dergelijke dingen. Je kiest een paar leuke dingen uit en plaatst het zoals jij wil en op basis daarvan kan je kijken of dat jouw droomkeuken is. 

Begin met de praktische kant 

Wanneer je bezig gaat met het ontwerpen van je keuken, begin je altijd met de plattegrond. De plattegrond vormt de basis van jouw keuken en vergt dus veel aandacht. Daarna ga je bezig met de keukenindeling. Bij het maken van de keukenindeling kan je gaan experimenteren met verschillende opstellingen, zoals een kookeiland, een U-keuken of een L-keuken. Daarnaast kan je gaan slepen met keukenkasten, kijken welke keukenkasten je wil hebben en waar je die keukenkasten wil hebben.  

3d software geeft jou de mogelijkheid om te kiezen uit allerlei verschillende keukenkasten en keukenapparatuur. Dankzij die software kan jij jouw toekomstige keuken perfect vormgeven. 

Kies het uiterlijk van je keuken

Nadat je de basis voor je keuken hebt gekozen, mag je eindelijk het leuke werk gaan doen. Namelijk het uiterlijk van je keuken bepalen. Begin bij het kiezen van een keukenstijl. Daarna kies je een mooie vloer met een passende plafond uit. Wanneer je een rustieke uiterlijk wil, kies dan voor een houten vloer met lichte natuurlijke kleuren. Mocht je echter een andere kant op willen, zoals de modernere kant, kies dan voor een marmeren aanrechtblad met witte wanden.

Kies verder voor goede handgrepen. Handgrepen maken jouw keuken namelijk helemaal compleet. Wees daarom niet bang om veel te wisselen in handgrepen totdat jij de perfecte handgrepen hebt gevonden.