Sail Succes

Sales blog

Lekker thuis wanneer het je uitkomt

vog aanvragen

Tegenwoordig zijn mensen drukker dan ooit, werken, kinderen, met de kinderen naar zwemles of een andere hobby die ze uitoefenen. Even een afspraak voor een vog aanvraag is niet handig, het kleine beetje tijd wat je hebt wil je niet bij een gemeentehuis gaan zitten wachten om een vog aan te vragen. Gelukkig kun je online een aanvraag doen op vog-aanvraag.info, dit kun je doen wanneer het je uitkomt en lekker in je luie stoel. Geen moeilijke afspraken of op tijden dat het je eigenlijk niet uitkomt.

Je hebt in het verleden een strafbaar feit gepleegd

Wanneer je een vog aanvraag moet doen en je weet al dat je een delict hebt gepleegd, heeft het dan nog zin om een verklaring aan te vragen? Het ligt er een beetje aan wanneer je het strafbare feit hebt gepleegd, en of dit een belemmering is om je nieuwe functie uit te kunnen oefenen. In de meeste gevallen wordt er vier jaar teruggekeken, bij specifieke beroepen is de tijd van terugkijken langer. Bij een zedendelict wordt er altijd onbeperkte tijd teruggekeken, dit is ook bij een ernstig geweldsdelict wat je hebt gepleegd.

vog aanvragen

Lichte overtredingen zijn geen misdrijven

Vaak wordt er bij een vog aanvraag gedacht dat een misdrijf even zwaar telt als een overtreding, dit is niet waar. Heb je bijvoorbeeld een lichte snelheidsovertreding begaan, dan zal deze niet op je strafblad komen te staan. Ben je aangehouden en is je rijbewijs ingevorderd dan is dit wel een misdrijf, dit komt op je strafblad te staan en is terug te zien bij het aanvragen van een vog. Het is wel verstandig om altijd een aanvraag te doen, een aantekening betekent nog niet dat je geen vog krijgt.

Meer verhalen