Sail Succes

Sales blog

Lasergraveren bij RGENL

We hebben met ons bedrijf sinds kort een nieuw logo en een nieuw design. Om alles op orde te maken zochten we naar een bedrijf wat lasergraveren kon toepassen. Omdat we zelf niet over de juiste machines beschikken is het fijn om dit uit te besteden. We kwamen al gauw terecht bij RGENL, ik besloot er langs te gaan en er werd meteen specifiek uitleg gegeven over de mogelijkheden, een goede service.

Van machinepark tot nieuw design

Omdat ik zo’n productieproces wel interessant vindt werd ik uitgenodigd om in het machinepark van het bedrijf te komen kijken, zo mocht ik zien hoe het graveren met lasers precies ging. Dat vond ik enorm leuk, ook omdat je je eigen design zo terugziet. De levering ging ook vrij vlot, waardoor we binnen no-time een goede toevoeging aan het bedrijf hadden. Wat mij betreft is dit bedrijf echt een aanrader, ik raad het jullie ook echt aan om eens op de website te kijken. Ik denk dat dit een van de beste bedrijven is op het gebied van laser graveren. Ons bedrijf is weer vernieuwd en ik heb er zin in, ik denk dat onze sales gaan toenemen nu we weer frisse energie in het bedrijf hebben.