Sail Succes

Sales blog

Horeca parasol van Xterior

Horeca parasol van Xterior

Sinds kort hebben mijn ouders een horeca parasol van Xterior in de tuin staan. Toen wij bij het restaurant waar ik werkte zulke nieuwe dingen op het terras kregen vielen zij mij gelijk op, zij waren prachtig. IK vroeg gelijk aan mijn baas waarvan hij die dingen vandaan had. Hij gaf mij de gegevens van het bedrijf op een papiertje. Thuis zocht ik zij gelijk op want ik moest nog een cadeau hebben voor mijn ouders. Zij waren namelijk bijna 30 jaar met elkaar getrouwd. Dat moest natuurlijk uitbreidt gevierd worden met de hele familie. Ik had afgesproken om samen met mijn zus en broertje een cadeau te doen.

Horeca parasol van Xterior

Eindelijk een cadeau gevonden

Wij konden nog niet echt een leuk cadeau vinden waarvan wij zeker wisten dat onze ouders het leuks vonden. Gelukkig ben ik de horeca parasol van Xterior tegen gekomen op werk. Mijn ouders zitten erg graag samen in de tuin, zeker als het zomer is. Mijn zus en broertje waren beide erg enthousiast over het cadeau wat ik gekozen had. Ik besloot de gift gelijk te bestellen en te laten bezorgen bij mij thuis. Op de dag van het feest zetten ik met hulp van mijn broertje het ding in hun tuin.

Meer verhalen