Sail Succes

Sales blog

Hoe werkt lasersnijden kunststof?

Al eens eerder gehoord van lasersnijden kunststof? Dit is een complex proces, wat ik zelf niet kan uitvoeren. Via-via kwam ik bij een bedrijf uit, Fleva products. Ze hebben geavanceerde machines en kunnen alles op maat voor je snijden. Ik ben nu bezig met een logo ontwerp voor mijn bedrijf. Ik wil graag dit logo in kunststof uitgesneden hebben, zodat het tot in de puntjes is uitgewerkt. Ik heb al een offerte aanvraag gedaan én een gesprek met ze gehad, om te kijken hoe dit in z’n werk gaat.

Logo-flavicon-Fleva-250x1001

Naast kunststof ook andere materialen

Omdat ze zo’n groot aanbod van machines hebben, kunnen ze ook hout, plastic, plexiglas en karton snijden. Het gaat bij hen echt om het detail, alle vormen moeten zo strak mogelijk zijn. Ik ben erg benieuwd straks naar het eindresultaat. Hoe het allemaal straks er uit gaat zien, niet alleen het logo maar ook het interieur van mijn bedrijf, is nog even afwachten. Ik geloof wel dat ik de goede keuzes maak, het voelt allemaal behoorlijk goed en in lijn met mijn huisstijl. Soms moet je even wat veranderen, gewoon om met de tijd mee te gaan, maar grotendeels gaat het vooral om je diensten en producten, daar moet je vast en constant mee blijven! Kwaliteit gaat altijd voorop.