Sail Succes

Sales blog

Een hip geboortekaartje van Kiss geboortekaartjes

Hip geboortekaartje

Voor de geboorte van onze kleine waren we op zoek naar een hip geboortekaartje. We hebben heel wat websites bekeken maar het was het allemaal net niet. En om de geboorte van je kindje kenbaar te maken, dat vonden we toch wel belangrijk om dat op een manier te doen die bij ons past. Na veel zoeken kwamen we uiteindelijk uit bij Kiss geboortekaartjes. 

Een hip geboortekaartje volgens je eigen ontwerp

Hip geboortekaartjeBij Kiss hebben ze een heleboel geboortekaartjes in verschillende stijlen. Dus of je nu een stoer, lief, naturel of vintage geboortekaartje wilt, bij Kiss geboortekaartjes vind je altijd een hip geboortekaartje dat bij jouw wensen past. Ik vond het geboortekaartje erg belangrijk en wilde dat helemaal naar mijn hand zetten. Doordat je online het geboortekaartje helemaal kunt aanpassen, kon ik hem zo maken dat mijn man na de geboorte van de kleine alleen nog maar de datum, tijd, gewicht en lengte hoefde in te vullen en daarna kon het gedrukt worden. We hadden al een proefkaartje laten maken dus we wisten precies wat we konden verwachten.

Enveloppen schrijven tijdens je verlof

Ook fijn, bij Kiss kun je alvast de enveloppen laten opsturen zodat je die al kunt schrijven. Leuk om te doen tijdens je verlof en het scheelt weer een boel werk in de kraamweek.