Sail Succes

Sales blog

Een recreatiebungalow kopen

recreatiebungalow kopen

Een recreatiebungalow kopen kan best wel lastig zijn. Helemaal als je hier geen enkele ervaring mee hebt. Wanneer je van plan bent om een recreatieve woning te gaan kopen, kan je het beste hiervoor de recreatie aankoopmakelaar voor inhuren. Op deze manier weet je zeker dat je geen enkel, belangrijk punt, over het hoofd gaat zien. Bovendien heeft deze tussenpersoon meer kijk op de woningen die te koop staan.

Om te beginnen hadden wij eerst een afspraak gemaakt met deze tussenpersoon. Zo konden wij onze wensen kenbaar maken en wist deze makelaar naar waar wij op zoek waren.

Een eigen recreatiebungalow kopen

Via een bestelformulier kan je een startpakket bestellen. Hiermee huur je als het ware deze makelaar in om een aankoop te starten. Dit pakket kost om te beginnen €275,- en hierna wordt er nog 25 procent van het eindresultaat dat op de gevraagde verkoopprijs is bereikt, berekend.

De bemiddeling van deze aankoopmakelaar heeft wel vruchten afgeworpen. Zo heeft hij een bod uit kunnen brengen op een woning die ons aansprak. Dit bod werd meteen geaccepteerd en hiermee waren wij eigenaar geworden van een zeer mooie recreatie woning. Nadat de koopakte, door de makelaar, werd gecontroleerd hebben wij onze handtekening kunnen zetten.