Sail Succes

Sales blog

Een groot aantal sweaters borduren

Voor een nieuw filiaal is het noodzaak om een groot aantal sweaters te borduren. Dit doen wij natuurlijk niet zelf, we hebben er noch de middelen, noch de expertise voor om dit te doen. Sweaters borduren, waar doe je dit? Ik kwam eerst wat bedrijfjes tegen waar de kwaliteit echt ontzettend tegenviel, dan weet je al snel dat je er geen zaken mee wil doen. Ik ga altijd voor de hoogste kwaliteit. Een maat van me kwam toen, toen ik het een keer opperde, met het bedrijf Van Dongen met de Kroon. Ik keek toen op de website en dit was inderdaad precies wat ik wilde. Een goed bedrijf, vak expertise en gigantische kwaliteit. Toen ik de opdracht aan ze doorstuurde, bedacht ik meteen om alle filialen weer nieuwe sweaters te geven. Dit was namelijk een betere kwaliteit dan onze oude sweaters. Ook heb ik, samen met het bedrijf, het logo iet wat aangepast, waardoor het wat frisser lijkt. Best hip is het, moet ik zeggen. Maar het is vooral belangrijk dat het eenheid en vertrouwen uitstraalt. Dat je weet waar je naar binnen loopt. De werknemers zijn er in ieder geval ook erg blij mee dat het een beetje hippig is. Dat snap ik wel.

vandongenmetdekroon