Sail Succes

Sales blog

Een goede schoorsteenveger Alphen aan den Rijn

schoorsteenveger Alphen aan den Rijn

Een schoorsteenveger in Alphen aan den Rijn, kan ervoor zorgen dat jouw huis geen ramp plek gaat worden. Iedereen die een open haard in huis heeft, weet dat je ervoor moet zorgen dat minstens één keer per jaar het rookkanaal goed schoon gemaakt moet worden. Vaak ontstaan branden in dit rookkanaal. Vooral na de zomer, wanneer iedereen weer voor de eerste keer de open haard aan doet. Vaak zijn het de vogels die op de één of andere manier hier een nestje in hebben gemaakt. Mocht je de haard aan gaan steken, zonder deze eerst goed te laten reinigen dan kan dit grote gevolgen hebben. taxes-824652_960_720-300x169

Zorgeloos de winter door

Vaak willen de verzekering een bewijs hebben dat je elk jaar de open haard laat reinigen. Kan je dit bewijs niet overhandigen dat je een schoorsteenveger in Alphen aan den Rijn hebt langs laten komen en er gebeurt iets, dan ben je niet verzekerd. Je kan beter voorkomen dan genezen. 

Deze keer hebben wij wederom de hulp van Van der Meij ingeschakeld. Behalve dat zij de expert zijn op het gebied van het rookkanaal te reinigen, kijken zij meteen of er geen beschadigingen zijn, waardoor er een koolstofmonoxide vergiftiging kan plaats vinden.