Sail Succes

Sales blog

De beste dakreparatie Rotterdam ter voorkoming van toekomstige lekkages!

Ik woon in een monumentaal pand en het is echt een prachtig huis om te zien, maar het nadeel is wel dat het dak de laatste tijd steeds vaker lijkt te lekken. Daarom heb ik dakinnovator.nl ingeschakeld, zodat zij een zogeheten RoofCheck en een dakreparatie Rotterdam konden uitvoeren.

Een hoop ellende besparen voor de toekomst door nu een RoofCheck te laten doen

Aangezien ik de laatste tijd dus veel vaker last heb van lekkages aan het dak, raadde de dakdekker me aan om de RoofCheck te laten uitvoeren. Deze check geeft meer inzicht op de dakconstructie en hoe deze is afgewerkt. Het kan namelijk zo zijn dat het dak al ietwat ouder is en dus eigenlijk aan renovatie toe is, wat helemaal niet gek is voor een oud monumentaal pand. Het dak bij mij is voor een gedeelte ook plat en van hout gemaakt, dus er kan makkelijk water blijven liggen waardoor het dak als het ware een beetje doorzakt en lekkages kan veroorzaken. Dit wordt nu aangepakt door dakinnovator.nl, die een dakreparatie Rotterdam gaat uitvoeren: het hout wordt vervangen en de lek wordt gedicht. Vanaf nu laat ik iedere twee jaar een RoofCheck doen, zodat ik in de toekomst ellendige lekkages hopelijk kan voorkomen.