Sail Succes

Sales blog

Bekend met de tumble trimmer elektrisch?

tumble trimmer elektrisch

Heb jij ooit wel eens gehoord van een tumble trimmer elektrisch? Hiermee kan je namelijk eenvoudig de wortels van bloembollen halen alvorens deze gepoot worden. Het belangrijke hiervan is dat het groeien wat beter gestimuleerd wordt. Ook wij waren in het bezit van een tumble trimmer. Hier hebben wij dan ook enorm veel plezier mee gehad. Pas wanneer het kapot gaat heb je het in de gaten hoe vaak je er gebruik van maakt.

Helaas is dit bij ons het geval. Onze trimmer is kapot gegaan en heb er eerlijk gezegd nooit aan gedacht om er eentje achter de hand te houden. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een nieuwe trimmer. Wij hebben het hard nodig, hopelijk kan het ook snel worden geleverd.

tumble trimmer elektrisch

Gevonden!

Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Growexpert.nl waar voldoende te vinden is. Ook in de kosten is het bij hen een stuk goedkoper vergeleken met wat ik elders heb gezien. Zo heb ik er niet lang over na hoeven te denken en direct hier besteld. Gelukkig konden zij de volgende dag leveren waardoor wij in de tussentijd alweer bezig zijn met de tumble.