Sail Succes

Sales blog

Wij hebben de hulp van makelaar Capelle aan den IJssel ingeschakeld

Wij hebben besloten om te gaan verhuizen nu onze kinderen de deur uit zijn. Jarenlang hebben wij in Rotterdam gewoond en hier gingen ook onze kinderen naar school. Maar omdat wij zelf in de buurt van Capelle aan den IJssel werken en geen rekening meer met de kinderen hoeven te hebben gaan wij deze stap wagen, wij willen gaan verhuizen. Zelf weten wij niet zo goed waar mooie woningen te koop staan en daarom hebben wij een afspraak gemaakt met de makelaar Capelle aan den IJssel. Wij hebben eerst een gesprek met deze makelaar gehad en zo onze wensen duidelijk gemaakt.  makelaar Capelle aan den IJssel

Een geschikte woning gevonden

Niet snel na het gesprek met de makelaar hadden wij al een bezichtiging in een woning in Capelle aan de IJssel. Helaas was dit huis net iets te groot voor ons beiden en hebben dit huis afgewezen. Gelukkig dat de makelaar heel veel connecties heeft in de huizen markt, zo kreeg hij al een tip dat er een mooi huis in de verkoop zal komen. Dit huis stond nog niet officieel in de verkoop, maar wij mochten heet wel komen bezichtigen.

Het was inderdaad een bijzonder mooi huis, precies naar wij op zoek waren. Niet voor niets kunnen wij nu zeggen dat wij de trotse eigenaren zijn van een mooi huis in Capelle aan den IJssel.