Sail Succes

Sales blog

Welke merken schakelmateriaal zijn er?

We nemen je graag mee in de wereld van schakelmateriaal waar kwaliteit en design hand in hand gaan. Het is erg lastig om een mening te hebben over welk schakelmateriaal het beste is. Er bestaan ondertussen een hoop merken en de meeste komen uit Duitsland. Inmiddels staan de Duitse merken bekend om hun zeer goede kwaliteit en het unieke design. Voor de een is de kleur, vorm, design of certificering belangrijk. We vertellen je graag iets meer over de populairste merken.

Jung schakelmateriaal

Een van de beste en bekendste merken is het merk Jung. Jung bestaat al sinds 1912 en is sindsdien enorm aan het ontwikkelen. Mede hierdoor staat Jung bekend om innovaties en heeft het een divers aanbod aan schakelaars, stopcontacten, afdekramen en dimmers. Schakelmateriaal Jung kopen? Bekijk het aanbod!

Gira schakelmateriaal

De techniek en het design zijn de kenmerken van Gira. Dankzij het ruime assortiment aan schakelaars, dimmers, stopcontacten is het een van de populairste spelers op de markt. Gira is nog eerder als Jung begonnen, in 1905 maar liefst. Je kan het zo gek niet verzinnen of Gira heeft het voor je in huis.

Busch Jaeger schakelmateriaal

Het merk Busch Jaeger verkoopt inmiddels al ruim 130 jaar alle producten op het gebied van installatietechniek! Een bizar lange tijd als je het ons vraagt. Ook dit bedrijf komt uit Duitsland en is wellicht wel het meest bekend. Dit merk staat bekend om de continue drang om te innoveren en kwaliteit te leveren voor de consument. Ook daarom zijn wij fan van Busch Jaeger!

Berker schakelmateriaal

Ook berker is een bedrijf uit Duitsland en is sinds 1919 actief in de installatietechniek wereld. Dankzij de volledig gecertificeerde producten is die een veelgevraagd merk. De nadruk ligt bij hen op kwaliteit, design en innovatie. Hierdoor weet men de markt te veroveren.